Çelik Minare

Çelik Minare

Çelik Minare

Minare, ibadet amacıyla camilerin yakınında bulunan namaza çağrı için inşa edilen yüksekçe yapılardır. İslam dünyasında büyük bir öneme sahip olan minareler, günümüz teknolojisi ve alt yapısıyla farklı malzemelerle biçimlenmeye başlamıştır. Camilerin vazgeçilmez ögelerinden biri minarelerdir. Bunların doğru yapım tekniğiyle ve dayanıklı malzemelerle yapılması gerekir. Minareler; çelikten, betonarmeden, taştan ve ahşaptan yapılabilir.

Yaptığımız çalışmalarla ve birçok bölgede uyguladığımız örneklerle sektörde kendimizi kanıtlamaya çalışıyoruz. Firmamız farklı malzemelerle deforme olan veya bozulan minarelerinizi yeniliyor. Çelik Minare alanında profesyonel ekibimizle beraber uzmanlaşmış firmamız, birçok bölgede hizmet vermektedir. Teknolojinin katkısıyla beraber bu minare çeşidini sıkça kullanmaktayız.


Mustafa Kemal Paşa Mah. Yazgülü Sok. No:28 Arnavutköy / İSTANBUL

Hemen Ara: 0(532) 227 50 93 


Çelik minarenin avantajları ise şunlardır;

* Dayanıklılığı ve mukavemeti yüksektir.

* Yapımı kısa sürelidir.

* Montajı kolay bir malzemedir.

* Uzun yıllar kullanılabilir. Kullanım ömrü uzundur.

* Kötü hava şartlarına karşı direnç gösterir.

* Depreme ve doğal afetlere karşı sağlamdır.

* Kolay şekil alabildiği için her forma sokabilirsiniz.

* Gösterişli ve estetik görünüm kazandırır.

Her zaman bakım ve onarım gerektirmediği için sıkça tercih ediyoruz.

Çeşitleri fazla olduğu için ekonomiktir.

Uyguladığımız minarelerde farklı malzemelerle isteğe uygun bir şekilde onarıyoruz ve tasarlıyoruz. Bu uygulamalarımızdan biri de Çelik Minare uygulamasıdır. Günümüze kadar çeliğin teknolojik gelişmesiyle beraber firmamızda sıkça kullanılıyor. Birçok alanda ve bölgede insanlığa hizmet vermekteyiz. Çeliğin sektörümüze kattığı bu avantajlar bizim de kendi alanımızda kullanımımızı arttırmıştır. Bu ürünler ile ilgili bilgi almak isterseniz sayfamızdan bize ulaşabilirsiniz.

Çelik Minare Modelleri

Camilere farklı bir estetik ve ihtişam kazandıran Çelik Minare Modelleri artık hayatımızın bir parçası olmuştur. Her geçen gün çelik malzeme kullanımı her alanda olduğu gibi bizim sektörümüzde de artmıştır. Kolay şekil alması, montajının kolay olması, sağlamlığı, şıklığı, dayanıklılığı, estetikliği gibi birçok nedenden dolayı uyguladığımız minarelerde sıkça kullanıyoruz. Profesyonel ekibimizle beraber titiz çalışmalarla teknolojiye ayak uydurmaktayız. Ülkemizde birçok bölgede uyguladığımız minare işlerimiz dimdik ayakta devamlılığını sürdürüyor.

Bu alanda uyguladığımız çelik minare çeşitlerimiz ise şöyledir;

* Osmanlı nakışı işlemesiyle uygulanan çelik minareler; Osmanlı motifleri işlenmeden önce çelik kaplama monte edilir. Daha sonra bu motifler uygulanır.

* Selçuklu motifiyle uygulanan çelik minareler; Selçuklu motifleri uygulanmadan önce minare çelikle kaplanır.

* Baklava dilimiyle işlenen çelik minareler; diğer bir uygulama yolu ise kaplamadan sonra baklava deseni uygulamasıdır.

* Kare olarak uygulanan çelik minareler; kare minarelere uygulanan kare motif uygulamasıdır.

* Çelik minare çeşitleri yukarıda anlattığımız gibi olmakla beraber çelik çaplarına göre de farklılık göstermektedir. Bunun birçok örneği mevcuttur. Bizler de bu sektörde halkımıza hizmet vererek yükselmek isteriz.

Çelik Minare Fiyatları

Kullandığımız malzemeye ve yapım tekniğine göre Çelik Minare Fiyatları farklılık göstermektedir. Sayfamızdan uygulamalara ve detaylı fiyat bilgisine ulaşıp iletişime geçebilirsiniz. Türkiye'nin birçok yerine uyguladığımız görselleri inceleyip istediğiniz modeli beğenebilirsiniz.