Proje Teslim Cami Yapımı

Proje Teslim Cami Yapımı

Kubbe tasarımı İran geleneğidir ve bu gelenek Hz. Ömer (ra) zamanından sonra İslam kültürüne yerleşmiştir. Kubbelerin en büyük avantajı yankı yapması ve hoparlör sistemine gerek bırakmamasıdır. Ayrıca kubbenin yapısı kar, dolu ve yağmur gibi etkenlere karşı çatıyı en iyi şekilde koruyabilmektedir. Binlerce yıldır ayakta kalan ve eskimeyen kubbeler günümüzde aynı yöntemle inşa edilmeye devam ediyor. Bu geleneksel ve bir o kadar sağlam olan kubbeler için kaliteli kaplama çözümleri bu adreste bir araya geldi. Proje teslim cami yapımı işlemlerinde şirket 7/24 hizmet sunuyor.

Başarının Sırrı

Müslümanların toplanma merkezi olan camiler, eskiden olduğu gibi günümüzde de en iyi yapı seçenekleriyle inşa edilmektedir. Bu işte güven ve kaliteyi arayanlar için bu site aradığınız özellikleri bir araya getirmektedir.

Şirketin beş yıl gibi kısa bir sürede başarılı bir noktaya gelmesinde profesyonel elemanların etkisi fazla olmuştur. Turgut Aydın ve ekibi Türkiye çapında hizmet kalitesine sahip ustalardan meydana gelmektedir. Site Turgut Aydın’a ait ve tüm Türkiye’ye aynı profesyonel kubbe, şadırvan ve han çatı kaplama hizmeti sunmaktadır. Proje teslim cami yapımı işlemlerinde A'dan Z'ye bütün konularda site kaliteli çözüm sunuyor.

Tarihi Camiler Konusunda da Çözüm Üretiliyor

Kaplamada profesyonel ekibin dikkat ettiği en önemli husus tarihi dokunun genel yapısına her hangi bir zararın gelmemesidir. Çatının şeklinin korunması, kaplama işleminde tarihi dekorasyon özelliklerine uygun şekilde kaplamanın yapılması ilk önemli konudur. Caminin tamir, inşa ve bakım işlemlerinde ekip oldukça başarılıdır ve konuya hakimdir. Sitede yapılan çalışmaların orijinal fotoğrafları yer almaktadır. Proje teslim cami yapımı ile ilgili bütün ayrıntılar profesyonel ekibin titiz çalışması ile belirlenmektedir.

Bakım Onarım Tamirat ve Montaj

Camilerin çatıları uzun yıllar sonunda deforme olur. Yağmur, kar ve aşırı sıcakların meydana getirdiği deformasyon sonucunda kubbeler akmaya başlayabilir. Ayrıca meydana gelen çatlaklarda tamir isteyebilir. Bu durumda kaplamada profesyonel olan bu sitenin tercih edilmesi ilk önemli adımdır. Alüminyumun estetik yapısı, parlak görüntüsü ve kolay işlenebilir özelliği kubbe kaplama sanatı ile birleşmektedir. Bakırın kızıl görüntüsü ve sanatsal kaplama çalışmalarının özünü oluşturmaktadır. Ayrıca kurşun kaplamada da aynı titizlik ve sanatsal çizgi görülebilmektedir.

Türkiye Geneli İçin 7/24 Hizmet

Kaliteli hizmetin çalışma prensibi haline geldiği sitede bütün cami seçenekleri için çözüm yer almaktadır. Şekil bakımından veya model bakımından bütün camiler için çatı çözümleri üreten şirket, bu işi yıllardır yapıyor. Çatının genel yapısını ciddi anlamda inceleyen firma yetkilileri bu kategoride güven vermeye devam ediyor.

Anahtar teslim işlemlerde proje ve benzeri birçok konuda site istenilen kaliteyi sunuyor. Fiyatlandırma işleminde dikkat edilen en önemli husus kubbenin genel yapısı, genişliği, işçilik ve kullanılan metalin birim fiyatıdır. Firma bütün bu konuları dikkate alarak fiyat veriyor. Yapılan ölçümler ve işçilik, her çalışma için farklılık arz ediyor.

Şirketin Tercih Edilme Sebebi

Sitede hizmet kalitesini sergileyen şirket, tercih grafiğinde de üst sıralarda yer alıyor.

Şirketin grafiğin üst sıralarında yer almasının nedenleri şu şekildedir:

  • Tüm Türkiye'ye hizmet veriyor,
  • Hizmet Kalitesi üst seviyededir.
  • İşin uzmanı olan ustalarda çalışıyor.
  • Malzemede kaliteyi ön planda tutuyor.
  • Son olarak şirket yılın her gününde aynı performansı sergiliyor.

Camilerde temelden çatıya çözüm üreten şirket, Müslümanların kutsal mabedine yakışır bir şekilde hizmet sunuyor. Şirket elemanları cami dekorasyonu, tamiri, bakımı ve onarımı gibi bütün konularda maksimum kalite sunuyor.